Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Shpi | Kompania Jonё

Kompania Jonё

Kompania DOMOplus u themelua nё vitin 2006 si rrjedhojё e eksperiencёs 40vjecare tё themeluesit Dhimitrios Kotsakis nё fushёn e materialeve tё ndёrtimit.

DOMO1

Dedikimi qё i tregojmё cilёsisё, pёrdorimit tё teknologjive modern nё linjёn prodhuese dhe investimet e vazhdueshme nё fushёn e kёrkimit dhe tё zhvillimit, bёnё kompaninё tonё njё nga prodhuesit mё tё besueshёm dhe tё rёndёsishёm nё fushёn e materialeve tё ndёrtimit.

DOMO2 DOMO3

Kompania ofron materialet e saj nё Greqi dhe jashtё shtetit nёpёrmjet rrjetit tё shumёnumёrt tё tregёtarёve tё materialeve tё ndёrtimit dhe dyqaneve hydrosanitare me tё cilёt bashkёpunon. Produktet e kompanisё prodhohen nё bazё tё standarteve internacionale dhe mbulojnё tё gjithё gamёn e punimeve tё ndёrtimit.

DOMO4 DOMO5


 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®