Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Shpi | Filozofia jonё

Filozofia jonё

Pёr nё nё DOMOplus marrёdhёnia me bashkёpunёtorin tejkalon kufinjtё e ngushtё tregёtarё duke u shndёrruar nё njё marrёdhёnie mirёbesimi, besueshmёrie dhe respekti reciprok.

Besimi qё bashkёpunёtorёt tanё na tregojnё na vё pёrpara njё pёrgjegjёsie tё madhe pёrsa i pёrket cilёsisё sё produkteve dhe gjithashtu pёrcakton moton tonё kryesore:

Zhvillim me respekt ndaj njeriutNёn kёtё prizёm kompania:

Investon nё cilёsinё dhe nё teknologji tё reja, paralelisht njeh meritat e njerёzve dhe ndihmon ecurinё e tyre, investon nё mbёshtetjen e tyre teknike dhe promovon idenё e zhvillimit tё pёrbashkёt.

Me mbёshtetёs tё gjithё ju, shohim me optimizёm tё ardhmen dhe pёrpiqemi tё krijojmё njё kompani – shembull, qё me respekt pёr njeriun, pёrmbush nevojat e tregut.

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®