Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Akreditime

iso_domoplus

DOMOplus ёshtё kompania qё merr parasysh cilёsinё e produkteve, jo vetёm nё procesin prodhues, por edhe nё projektimin e tyre fillestar me qёllim prodhimin e produkteve tё teknologjisё sё lart.

Pёr kёtё qёllim kompania ka dhe zbaton sisteme menaxhimi tё cilёsisё nё bazё tё dispozitave tё standartit EN ISO 9001, pёrsa i pёrket projektimin, prodhimit dhe ofrimit tё produkteve tё saj.

Produktet e kompanisё prodhohen nё bazё tё kёrkesave tё Standarteve Europiane dhe janё tё pajisura me certifikatё konformiteti CE.

Teknologjitё mё tё fundit dhe linja tёrёsisht e automatizuar e prodhumit, shmangin çdo risk gabimi njerёzor.


 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®