Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Αρχική | Στεγανοποίηση ταράτσας

Ταράτσα

Στεγανοποίηση ανεστραμμένου δώματος

Οι απαιτήσεις:
 
Όταν η θερμομόνωση τοποθετείται πάνω από την στεγανοποιητική στρώση η μέθοδος κατασκευής ονομάζεται «ανεστραμμένη μόνωση». Στην περίπτωση αυτή ως θερμομονωτική στρώση χρησιμοποιείται εξηλασμένη πολυστερίνη, που δεν επηρεάζεται από την υγρασία και η στεγανοποίηση πρέπει να είναι ανθεκτική στην υγρασία που μπορεί να παραμείνει, μετά από βροχή για κάποιο χρονικό διάστημα, μεταξύ θερμομόνωσης και στεγανοποιητικής στρώσης. Την απαίτηση αυτή καλύπτει το ελαστικό επαλειφόμενο στεγανοποιητικό κονίαμα WATERMATFLEX. Με την εφαρμογή του στην ταράτσα, δημιουργείται μία ενιαία ελαστική στεγανοποιητική στρώση, με υψηλή ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου.

Περισσότερα...

Στεγανοποίηση ταράτσας και επικάλυψή της με πλακίδια

Οι απαιτήσεις:
 
Η στεγανοποίηση μιας ταράτσας που πρόκειται να καλυφθεί με πλακίδια πρέπει να εξασφαλίζει απόλυτη προστασία από την διείσδυση του νερού και εξαιρετική αξιοπιστία στο χρόνο, καθώς μετά την επικόλληση των πλακιδίων η όποια εκ των υστέρων αποκατάσταση, είναι ιδιαίτερα δαπανηρή και χρονοβόρα. Την απαίτηση αυτή καλύπτει το ελαστικό επαλειφόμενο στεγανοποιητικό κονίαμα WATERMATFLEX. Με την εφαρμογή του στην ταράτσα, δημιουργείται μία ενιαία ελαστική στεγανοποιητική στρώση, με υψηλή ανθεκτικότητα, κατάλληλη όχι μόνο να αντέχει στις συστολοδιαστολές της ταράτσας αλλά και να επιδέχεται απευθείας κόλληση πλακιδίων.

Περισσότερα...

Στεγανοποίηση ταράτσας με ελαστικό επαλειφόμενο στεγανοποιητικό κονίαμα 2 συστατικών

Οι απαιτήσεις:
 
Η στεγανοποίηση μιας ταράτσας πρέπει να εξασφαλίζει απόλυτη προστασία από την διείσδυση του νερού και μακροχρόνια αντοχή στις καιρικές επιδράσεις. Την απαίτηση αυτή καλύπτει το ελαστικό επαλειφόμενο στεγανοποιητικό κονίαμα WATERMATFLEX. Με την εφαρμογή του στην ταράτσα, δημιουργείται μία ενιαία ελαστική στεγανοποιητική στρώση, με υψηλή ανθεκτικότητα, κατάλληλη να αντέχει στις συστολοδιαστολές της ταράτσας. Αποτελεί ιδανική λύση, όταν συνδυάζεται με επικόλληση κεραμικών πλακιδίων ως τελική στρώση.

Περισσότερα...

Στεγανοποίηση ταράτσας χωρίς κλήσεις

Οι απαιτήσεις:
 
Η στεγανοποίηση μιας ταράτσας χωρίς κλίσεις πρέπει να εξασφαλίζει απόλυτη προστασία από την διείσδυση του νερού ακόμη και όταν υπάρχουν λιμνάζοντα νερά και βέβαια πρέπει να εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή στις καιρικές επιδράσεις. Την απαίτηση αυτή καλύπτει το ελαστικό επαλειφόμενο στεγανοποιητικό κονίαμα WATERMATFLEX. Με την εφαρμογή του στην ταράτσα, δημιουργείται μία ενιαία ελαστική στεγανοποιητική στρώση, με υψηλή ανθεκτικότητα, κατάλληλη να αντέχει στις συστολοδιαστολές της ταράτσας. Αποτελεί ιδανική λύση, όταν συνδυάζεται με επικόλληση κεραμικών πλακιδίων ως τελική στρώση.

Περισσότερα...

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®