Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Shpi | Ngjitёse pllakash

Ngjitёse pllakash

Code: DP 201
DOMO COL WHITE NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C1T

Ngjitёse akriliku pllakash, ofron rezistencё ngjitje dhe ndaj lagёshtisё. Nuk rrёshket dhe klasifikohet si ngjitёse e tipit C1T nё bazё tё EN 12004.

Product Details

Code: DP 203
DOMO SUPER NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C1TE

Ngjitёse akrilike pllakash, ofron rezistencё tё jashtёzakonshme ngjitje si dhe ndaj lagёshtisё. Ka kohё tё gjatё ngjitje pasi ёshtё hapur dhe rrёshqitje zero. Klasifikohet si ngjitёse e tipit C1 TE nё bazё tё EN 12004.

Product Details

Code: DP 207
DOMO CERAMICA NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C1TE

Ngjitёse akrilike pllakash, ofron rezistencё tё jashtёzakonshme ngjitje si dhe ndaj lagёshtisё. Ka kohё tё gjatё ngjitje pasi ёshtё hapur dhe rrёshqitje zero. Klasifikohet si ngjitёse e tipit C1 TE nё bazё tё EN 12004.

Product Details

Code: DP 209
DOMO EXTRA NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C2T

Ngjitёse akriliku pllakash e cilёsisё sё lart, ofron rezistencё tё jashtёzakonshme ngjitje si dhe ndaj lagёshtisё. Nuk rrёshket dhe klasifikohet si ngjitёse e tipit C2T nё bazё tё EN 12004.

Product Details

Code: DP 223
DOMO SPECIAL NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C2TE

Ngjitёse akriliku pllakash e cilёsisё sё lart, ofron rezistencё tё jashtёzakonshme ngjitje si dhe ndaj lagёshtisё. Ka kohё tё gjatё ngjitje pasi ёshtё hapur dhe rrёshqitje zero. Klasifikohet si ngjitёse e tipit C2 TE nё bazё tё EN 12004.

Product Details

Code: DP 210
DOMO GRANIFIX NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C2TE S1

Ngjitёse poliakrilike pllakash, ofron rezistencё tё lart ngjitje, elasticitet si dhe ёshtё rezistente ndaj lagёshtisё. Ka kohё tё gjatё ngjitje pasi ёshtё hapur dhe rrёshqitje zero. Klasifikohet si ngjitёse e tipit C2 TE S1 nё bazё tё EN 12004 dhe EN 12002.

Product Details

Code: DP 217
DOMO GRANIFIX RED NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C2TE S1

Ngjitёse poliakrilike pllakash, ofron rezistencё tё lart ngjitje, elasticitet si dhe ёshtё rezistente ndaj lagёshtisё. Ka kohё tё gjatё ngjitje pasi ёshtё hapur dhe rrёshqitje zero. Klasifikohet si ngjitёse e tipit C2 TE S1 nё bazё tё EN 12004 dhe EN 12002.

Product Details

Code: DP 222
DOMO ULTRA NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C2TES1

Ngjitёse poliakrilike pllakash, ofron rezistencё tё lart ngjitje, elasticitet si dhe ёshtё rezistente ndaj lagёshtisё. Ka kohё tё gjatё ngjitje pasi ёshtё hapur dhe rrёshqitje zero. Klasifikohet si ngjitёse e tipit C2 TE S1 nё bazё tё EN 12004 dhe EN 12002.

Product Details

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®