Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Shpi | Suva tё gatshme

Suva tё gatshme

Code: DP 301
DOMO SOVA SUVA ME NGJYRЁ E PADEPЁRTUESHME NGA UJI E TIPIT CR

Suva me ngjyrё industriale e gatshme, cilёsi e qёndrueshme. Siguron: Punim shumё tё mirё dhe shpetjёsi nё punё, e padepёrtueshme nga uji, rezistencё e lartё dhe ngjitje perfekte, ajёrim shumё i mirё. Nuk dёmton elementet metalike.

Product Details

Code: DP 321
DOMO BASIC SOVA SUVA E SHTRESЁS BAZЁ

Llaç industrial i gatshёn pёr suva tё shtresёs sё parё, cilёsi e qёndrueshme. Siguron: Punim shumё tё mirё dhe shpetjёsi nё punё, rezistencё e lartё dhe ngjitje ideale, depёrtim i vogёl nga uji, ajёrim i mirё. Nuk dёmton elementet metalike.

Product Details

Code: DP 324 - 325
DOMO rela STUKO SPATULIMI

Stuko e bardhё akriliku pёr spatulim qё pёrmban rrёshira speciale pёr stukime. Granulometria shumё e vogёl ofron njё sipёrfaqe shumё tё lёmuar. Fёrkohet lehtё nuk krijonplasaritje dhe thahet shpejt.

Product Details

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®