Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Stuko

Code: DP 150-181
DOMO ARMO ACRYLIC STUKO PLLAKASH CG2

Stuko akrilike me ngjyrё pёr pllaka, e cilёsisё sё lart, e pёrshtatshme pёr largёsi ndёrmjet pllakave nga 0-8mm. Ofron rezistencё tё lart mekanike, ngjitje tё shkёlqyer, elasticitet, rezistencёn maksimale kundra lagёshtisё. Ofron rezultat tё pёrkryer me ngjyrё homogjene dhe tё qёndrueshme nё kohё. Klasifikohet si stuko e tipit CG2 nё bazё tё EN 13888.

Product Details

Code: DP 185-195
DOMO EPOXY A+B STUKO EPOKSIDIKE ME NGJYRЁ DHE NGJITЁSE PLLAKASH

Stuko epoksidike prej 2 pёrbёrёsish pёr hapёsira midis pllakave 1,5-12 mm. Ofron: Ngjitje tё shkёlqyer, rezistencё tё lartё mekanike, rezistencё ndaj preparateve pёr pastrimin e pishinave, lёngjeve gёrryese tё industrisё dhe ujit tё detit. Klasifikohet si stuko e tipit RG nё bazё tё standartit ΕΝ 13888 dhe si ngjitёse e tipit R2T nё bazё tё standartit EN 12004.

Product Details

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®