Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO COL WHITE NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C1T

Code: DP 201

DOMO COL WHITE NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C1T

Ngjitёse akriliku pllakash pa rrёshkitje


Vetitё:
Ngjitёse akriliku pllakash, ofron rezistencё ngjitje dhe ndaj lagёshtisё. Nuk rrёshket dhe klasifikohet si ngjitёse e tipit C1T nё bazё tё EN 12004.


Zbatimet:
E pёrshtatshme pёr ngjitjen e pllakave qeramike nё mure e dysheme nё ambjente tё brendshme. Sygjerohet pёr shtrimin e pllakave nga lart poshtё pasi nuk rrёshket.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®