Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO SUPER NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C1TE

Code: DP 203

DOMO SUPER NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C1TE

Ngjitёse akriliku pllakash qё ngjit pёr njё kohё tё gjatё pasi ёshtё hapur dhe pa rrёshqitje.


Vetitё:
Ngjitёse akrilike pllakash, ofron rezistencё tё jashtёzakonshme ngjitje si dhe ndaj lagёshtisё. Ka kohё tё gjatё ngjitje pasi ёshtё hapur dhe rrёshqitje zero. Klasifikohet si ngjitёse e tipit C1 TE nё bazё tё EN 12004.


Zbatimet:
Ёshtё e pёrshtatshme pёr ngjitjen e cdo tipi pllakash qeramike apo granitesh tё cfarёdo pёrmasash qofshin nё mur ose dysheme, nё sipёrfaqe betoni, suva etj. Gjithashtu ofron mundёsinё e ngjitjes sё pllakave tё reja mbi pllaka tё vjetra qeramike ose mozaikё dyshemeje. Pёrdoret nё ambjente tё brendshme dhe tё jashtme.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®