Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO SPECIAL NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C2TE

Code: DP 223

DOMO SPECIAL NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C2TE

Ngjitёse akriliku pllakash dhe granitesh e cilёsisё sё lart pa rrёshkitje


Vetitё:
Ngjitёse akriliku pllakash e cilёsisё sё lart, ofron rezistencё tё jashtёzakonshme ngjitje si dhe ndaj lagёshtisё. Ka kohё tё gjatё ngjitje pasi ёshtё hapur dhe rrёshqitje zero. Klasifikohet si ngjitёse e tipit C2 TE nё bazё tё EN 12004.


Zbatimet:
Pёrdoret nё pёrgjithёsi kudo nevojitet ekstra ngjitje si dhe vendosje e pllakave nga lart poshtё pasi nuk rrёshket. Ёshtё e pёrshtatshme pёr ngjitjen e cdo tipi dhe pёrmase pllakash qeramike dhe graniteve nё mur ose dysheme, nё sipёrfaqe betoni, suva etj. Gjithashtu mund tё ngjisё pllaka edhe mbi pllaka tё vjetra dyshemeje dhe mozaikё. Pёrdoret nё ambjente tё brendshme dhe tё jashtme.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®