Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO ULTRA NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C2TES1

Code: DP 222

DOMO ULTRA NGJITЁSE AKRILIKU PLLAKASH C2TES1

Ngjitёse poliakriliku e cilёsisё sё lart pllakash pёr nёshtresa tё vёshtira


Vetitё:
Ngjitёse poliakrilike pllakash, ofron rezistencё tё lart ngjitje, elasticitet si dhe ёshtё rezistente ndaj lagёshtisё. Ka kohё tё gjatё ngjitje pasi ёshtё hapur dhe rrёshqitje zero. Klasifikohet si ngjitёse e tipit C2 TE S1 nё bazё tё EN 12004 dhe EN 12002.


Zbatimet:
Ёshtё e pёrshtatshme pёr ngjitjen e cdo tipi pllakash qeramike, gurёve natyral, gurёve dekorativ,nё mur ose dysheme, nё sipёrfaqe betoni, suva etj. Rezistenca e madhe ndaj lagёshtisё dhe ndryshimeve tё temperaturёs e bёn kёtё ngjitёse ideale pёr ngjitjen e pllakave, tullave prej qelqi dhe elementeve tё tjera dekorative nё pishina dhe nё vende me lagёshti tё madhe, si dhe nё dysheme me ngrohje tё brendshme. Sygjerohet pёr vendosjene pllakave nga lart poshtё pasi nuk rrёshket. Pёrdoret nё ambjente tё brendshme dhe tё jashtme.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®