Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO plus LIT

Code: DP 504

DOMO plus LIT

Plastifikues – zёvendёson gёlqeren


Vetitё:
Shtesё e lёngshme qё rrit pёrpunueshmёrinё e suvave duke zёvendёsuar plotёsisht
gёlqeren. Pёrmirёson cilёnё e suvasё sё ndёrtimit dhe llaçin e shtrimit tё pllakave. Zgjidh
problemin e magazinimit tё gёlqeres nё ambjentin e ndёrtimit dhe shmang anёt negative tё
pёrdorimit tё gёlqeres.
· Rrit vetinё ngjitёse
· Rrit kohёn e pёrpunimit
· Pёrmirёson cilёsinё e llacit dhe suvaja nuk “varet”
· Nuk formon fare “flutura” suvaje
· Rrit ndjeshёm rezistencёn e murit
· Ul koston e suvatimit dhe tё ndёrtimit


Zbatimet:
Ёshtё ndihmёs ideal pёr pёrgatitjen e llacit tё ndёrtimit tё cilёsisё sё lart pёr suva, shtrim
pllakash e mermeri.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®