Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO SOVA SUVA ME NGJYRЁ E PADEPЁRTUESHME NGA UJI E TIPIT CR

Code: DP 301

DOMO SOVA SUVA ME NGJYRЁ E PADEPЁRTUESHME NGA UJI E TIPIT CR

Suva me ngjyrё e padepёrtueshme nga uji


Vetitё:
Suva me ngjyrё industriale e gatshme, cilёsi e qёndrueshme. Siguron:
· Punim shumё tё mirё dhe shpetjёsi nё punё.
· E padepёrtueshme nga uji
· Rezistencё e lartё dhe ngjitje perfekte
· Ajёrim shumё i mirё
Nuk dёmton elementet metalike.


Zbatimet:
Pёrdoret si shtresё pёrfundimtare nё sipёrfaqet e jashtme tё ndёrtesave. Pёrdoret aty ku kёrkohet njё rezultat specifik arkitektonik pёrsa i pёrket ngjyrёs sё ndёrtesёs. Sipёrfaqja pёrfundimtare ёshtё me ngjyrё e padepёrtueshme nga uji dhe nuk ka nevojё tё lyhet. Ёshtё e ndryshme nga suvatё e ngjyrosura, pasi sipёrfaqja e suvasё me ngjyrё pёrmban ngjyrim jo homogjen qё ёshtё edhe ajo qё kёrkohet nga pikёpamja arkitektonike. Ёshtё ideale pёr shtrimin e suvasё me makineri ose me dorё.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®