Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO rela STUKO SPATULIMI

Code: DP 324 - 325

DOMO rela STUKO SPATULIMI

Stuko spatulimi


Vetitё:

Stuko e bardhё akriliku pёr spatulim qё pёrmban rrёshira speciale pёr stukime. Granulometria shumё e vogёl ofron njё sipёrfaqe shumё tё lёmuar. Fёrkohet lehtё nuk krijonplasaritje dhe thahet shpejt.


Zbatimet:
E pёrshtatshme pёr cdo sipёrfaqe tё mjediseve tё brendshme dhe tё jashtme prej suvaje ose betony. Ofron sipёrfaqe tё lёmuara tё gatshme pёr tu lyer. Falё elasticitetit tё saj stukoja mund tё zbatohet pёr mbylljen e plasaritjeve, carjeve ose vrimave.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®