Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO BASIC SOVA SUVA E SHTRESЁS BAZЁ

Code: DP 321

DOMO BASIC SOVA SUVA E SHTRESЁS BAZЁ

Suva e shtresёs bazё


Vetitё:
Llaç industrial i gatshёn pёr suva tё shtresёs sё parё, cilёsi e qёndrueshme. Siguron:
· Punim shumё tё mirё dhe shpetjёsi nё punё.
· Rezistencё e lartё dhe ngjitje ideale
· Depёrtim i vogёl nga uji.
· Ajёrim i mirё
Nuk dёmton elementet metalike.


Zbatimet:
E pёrshtatshme pёr suvatime tё sipёrfaqeve tё brendshme dhe tё jashtme. Pёr sheshimin e mureve para shtrimit tё suvasё sё mermerit si dhe pёr krijimin e udhёzuesve, nё sipёrfaqe prej tullash çimentoje, betoni tё lehtё, betoni, etj. Ideale pёr suvatim me makinё hedhje suvaje ose pёr hedhje suvaje me dorё.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®