Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO ASO

Code: DP 801 - 802

DOMO ASO

Rrёshirё ndёrtimi


Vetitё:
Emulsion rrёshirash akrilike, qё kur i shtohet llaçeve pёrmirёson tё gjitha vetitё e tyre:
· Rrit aftёsinё ngjitёse
· Pёrmirёson rezistencat mekanike
· Rrit rezistencёn ndaj efekteve tё motit duke e bёrё llaçin tё padepёrtueshёm nga uji
· Elastifikon dhe ul formimin e krisjeve


Pёrdorimet:
· Pёrdoret pёr prodhimin e llaçeve tё cilёsisё sё lart.
· Suva tё padepёrtueshme nga uji me elasticitet tё lart.
· Baltё ndёrtimi me cilёsi tё larta ngjitje
· Llaçe pёr rregullime dhe pёr sheshimin e betonit
· Llaçe çimentoje rezistente ndaj fёrkimeve dhe kalimi tё kohёs
· Shtrimin e gurёve pa plasaritje
· Shtresa ngjitёse betoni tё ri dhe betoni tё vjetёr.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®