Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO ASO-TILE

Code: DP 803 - 804

DOMO ASO-TILE

Rrёshirё akrilike pёrmirёsuese pёr ngjitёse pllakash


Vetitё:
Emulsion rrёshirash akrilike, qё kur i shtohet ngjitёseve tё pllakave pёrmirёson tё gjitha
vetitё e tyre:
· Rrit aftёsinё ngjitёse me nёnshtresёn
· Rrit rezistencёn ndaj pёrkuljes dhe thyerjes.
· Pёrmirёson elasticitetin
· Bёn ngjitёsen tё paderpёrtueshme nga uji.


Pёrdorimet:
I shtohet ngjitёses sё pllakave qё do tё pёrdoren nё vende ku kёrkesat pёr rezistencё
mekanike, izolim dhe reaksione kimike janё ta mёdha.
E pёrshtatshme pёr nёnshtresa qё i nёnshtrohen tkurrjeve dhe bymimeve dhe zhvendosjeve
tё vogla. E pёrshtatshme pёr tu pёrdorur nё ambjente tё jashtme si ballkone dhe taraca,
dysheme me ngrohje tё brendshme, dysheme mbi struktura metalike, pishina dhe dysheme
industrial me pllaka.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®