Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO ASO-GROUT

Code: DP 805 - 806

DOMO ASO-GROUT

Rrёshirё akrilike pёrmirёsuese pёr stukot


Vetitё:
Emulsion rrёshirash akrilike, qё kur i shtohet stukove dhe pёrmirёson tё gjitha vetitё e tyre:
· Pёrmirёson elasticitetin
· Rrit ndjeshёm rezistencёn ndaj fёrkimit.
· I bёn tё paderpёrtueshme nga uji.
· Rrit rezistencёn ndaj reaksioneve kimike.
· Minimizon formimin e plasaritjeve
· Rrit rezistencёn ndaj ngricёs dhe kushteve ekstreme tё motit


Pёrdorimet:
Pёrdoret pёr prodhimin e stukove tё cilёsisё sё lartё pёr vendet qё kanё kёrkesa tё larta
pёrsa i pёrket rezistencёs mekanike, izolimit, reaksioneve kimike dhe mjedisore.
E pёrshtatshme pёr tu pёrdorur nё ambjente tё jashtme si ballkone dhe taraca, dysheme me
ngrohje tё brendshme, dysheme mbi struktura metalike, pishina dhe dysheme industrial me
pllaka.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®