Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO WATERMAT

Code: DP 404

DOMO WATERMAT

Izolues prej çimentoje qё lyhet


Vetitё:
Izolues prej çimentoje
· Ofron izolim tё pёrkryer nё presion hidrostatik tё madh.
· Falё vetive kimike ofron ngjitje shumё tё mirё dhe mund tё neutralizojё presionet
negative.


Zbatimet:
Pёrdoret pёr izolimin e elementeve tё betonit dhe tё mureve qё nuk i nёnshtrohen dukurive
tё forta tkurrje-bymimi dhe ndryshimeve termike. I pёrshtatshёm pёr:
· Bodrume
· Depozita uji
· Depozita pastrimi kimik
Pёr tu pёrdorur nё sipёrfaqe qё i nёnshtrohen ndryshimeve tё mёdha tё temperaturёs si
ballkone, teraca, pishina etj sygjerohet t’i shtohet produktit elastifikuesi special DOMOPLUS FLEX.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®