Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO WATERMAT Elastic

Code: DP 405

DOMO WATERMAT Elastic

Izolues elastik prej çimentoje qё lyhet prej dy pёrbёrёsish


Vetitё:
Izolues dy pёrbёrёsish llaç çimentoje (pёrbёrёsi A) dhe emusion rёshirash akrilike (pёrbёrёsi
B). Pas fortёsimit ofron:
· Membranё tё njёtrajtshme elastike pa stuko dhe lidhje me mundёsi urrёzimi tё
plasaritjeve.
· Ofron izolim tё pёrkryer nё presion hidrostatik tё madh pozitiv ose negativ.
· Ekuilibron zhvendosjet e vogla tё mundshme tё nёnshtresёs.
· I reziston ngricёs dhe temperaturave tё larta.
· Ofron ngjitje shumё tё mirё edhe nё sipёrfaqe tё lagura pa qenё nevoja tё vёmё
paraprakisht astar.


Zbatimet:
Pёrdoret pёr izolimin e elementeve tё betonit, mureve, tullave tё cimentos, mozaikёve,
kartonxhesit, drurit, metalit etj. Ёshtё i pёrshtatshёm pёr sipёrfaqe qё i nёnshtrohen
proceseve tё tkurrje-shkurrjes, ndryshimeve tё temperaturёs, dridhjeve, si dhe pёr sipёrfake
qё kanё shfaqur ose qё do tё shfaqin plasaritje fijore. Pёrdoret nё:
· Taraca
· Ballkone
· Pishina
· Depozita uji
· Depozita pastrimi kimik

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®