Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

DOMO CONIA

Code: DP 102

DOMO CONIA

Llaç çimentoje pёr dysheme


Vetitё:
Llaç çimentoje industrial i gatshёn pёr dysheme, cilёsi e qёndrueshme. Siguron:
· Punim shumё tё mirё dhe shpetjёsi nё punё.
· Rezistencё e kёnaqshme dhe ngjitje perfekte
· Rezistencё ndaj lagёshtisё dhe ngricёs.
· Nёnshtresё ideale pёr pllaka, mermere dhe granite.
· Mbushje e pёrshtatshme pёr dysheme me ngrohje tё brendshme.


Zbatimet:
Nёnshtresё e pёrshtatshme pёr dysheme para vendosjes sё pllakave dhe mermereve. Mund
tё pёrdoret gjithashtu pёr mbushje mbi sisteme ngrohje nёn dysheme. Pёrdoret nё dhoma
dhe ambjente tё jashtme pёr mbyllje hapёsirash.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®