Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Shpi | Stuko | DOMO EPOXY A+B STUKO EPOKSIDIKE ME NGJYRЁ DHE NGJITЁSE PLLAKASH

DOMO EPOXY A+B STUKO EPOKSIDIKE ME NGJYRЁ DHE NGJITЁSE PLLAKASH

Code: DP 185-195

DOMO EPOXY A+B STUKO EPOKSIDIKE ME NGJYRЁ DHE NGJITЁSE PLLAKASH

Stuko epoksidike me ngjyrё & ngjitёse pllakash


Vetitё:
Stuko epoksidike prej 2 pёrbёrёsish pёr hapёsira midis pllakave 1,5-12 mm. Ofron: Ngjitje tё shkёlqyer, rezistencё tё lartё mekanike, rezistencё ndaj preparateve pёr pastrimin e pishinave, lёngjeve gёrryese tё industrisё dhe ujit tё detit. Klasifikohet si stuko e tipit RG nё bazё tё standartit ΕΝ 13888 dhe si ngjitёse e tipit R2T nё bazё tё standartit EN 12004.


Zbatimet:
Pёrdoret pёr mbushjen e hapёsirave ndёrmjet pllakave nё mure e dysheme nё mjedise si: Pishina, kuzhina profesionale, lavazhe makinash, industri kimike dhe laboratore, industri ushqimore dhe tё pijeve (therrtore, punishte vere, djathi etj)

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®