Get Adobe Flash player Get Adobe Flash player

Shpi | Stuko | DOMO ARMO ACRYLIC STUKO PLLAKASH CG2

DOMO ARMO ACRYLIC STUKO PLLAKASH CG2

Code: DP 150-181

DOMO ARMO ACRYLIC STUKO PLLAKASH CG2

Stuko pllakash akrilike me ngjyrё


Vetitё:
Stuko akrilike me ngjyrё pёr pllaka, e cilёsisё sё lart, e pёrshtatshme pёr largёsi ndёrmjet pllakave nga 0-8mm. Ofron rezistencё tё lart mekanike, ngjitje tё shkёlqyer, elasticitet, rezistencёn maksimale kundra lagёshtisё. Ofron rezultat tё pёrkryer me ngjyrё homogjene dhe tё qёndrueshme nё kohё. Klasifikohet si stuko e tipit CG2 nё bazё tё EN 13888.


Zbatimet:
Ёshtё e pёrshtatshme pёr stukimin e cdo lloj pllake nё sipёrfaqe horizontale ose vertikale, pёr ambjente tё jashtme ose tё brendshme.

pdf.png Broshura teknike

 Καθαριστικά Υλικά | Υλικά Βαφής | Κονιάματα Κτισίματος | Επισκευαστικά Υλικά | Στεγανοποιητικά Υλικά | Βελτιωτικά Υλικά | Έτοιμοι Σοβάδες | Αρμόστοκοι | Κόλλες Πλακιδίων


web marketing | προώθηση ιστοσελίδων από την alphatek ®